3 tips om te besparen op jouw vakantie

Het is nu februari en we kunnen zo zachtjes aan alweer aan de zomervakantie gaan denken. Word het kamperen in eigen land of met het vliegtuig naar het buitenland? Het is vaak een kwestie van beschikbaar budget. Maar op vakantie met het vliegtuig hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Op vele zaken kun je simpel geld besparen en zo kun je toch voordelig vliegen naar jouw favoriete vakantiebestemming. We geven drie voorbeelden.

 

Vliegtickets aanbieders vergelijken

Vliegtickets zul je als eerst moeten aanschaffen wil je op vakantie gaan. Op handige websites kun je de aanbieders van vliegtickets vergelijken om zo de voordeligste tickets te vinden. Zo valt er op een enkel vliegticket al tot tientallen euro’s te besparen. Ga je met zijn vieren op vakantie dan scheelt dit dus al gauw honderden euros’s.

Verblijf zoeken

Voordelige vliegtickets zijn een mooi begin. Maar nu nog een plek om te verblijven tijdens je vakantie. Word het een camping, hotel of appartement? Ook luxe vakantievilla’s zijn erg in trek bij de vakantiegangers. Deze zijn er in ieder vakantieland in overvloed te vinden. Een beetje speurwerk kan ook hier zorgen voor veel plezier voor weinig geld. Het hangt er van af wat voor soort vakantie je wilt houden. Ga je voor luxe en wil je het liefst zo min mogelijk uitvoeren? Dan kies je voor een all-inclusive verblijf. Hier is alles voor je geregeld en hoef je echt aan niets meer te denken. Ben je een actiever type en ben je de hele dag op pad om deel te nemen aan excursies of aan zee te liggen dan volstaat een verblijf in een eenvoudig hotel of appartement waarschijnlijk wel. Daar kom je dan alleen om te slapen eigenlijk.

Seizoenen

Als laatste is het belangrijk om te kiezen welke datum je op vakantie gaat. Vanzelfsprekend betaal je in het hoogseizoen de hoofdprijs. De kinderen hebben vakantie en iedereen gaat op reis. Heb je geen kinderen en ben je dus vrij om te kiezen wanneer je gaat? Probeer dan eens een keer hoe het is om in september te gaan bijvoorbeeld. Het is dan nog heerlijk weer in de meeste vakantielanden en je zal veel minder voor de tickets en het verblijf kwijt zijn.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv