Club Magic Life, voor een actieve vakantie

Club Magic Life is een onderdeel van de reisbranche-gigant TUI en heeft 13 hotels, verdeeld over 5 landen in haar aanbod voor 2015. Tussen dit aanbod zitten twee spiksplinternieuwe hotels: Club Magic Life Plimmiri op Rhodos en Club Magic Life Cala Pada op Ibiza. Uiteraard zullen deze hotels over hetzelfde concept beschikken als de rest en daardoor mogelijkheden bieden voor een actieve vakantie. Een vakantie bij één van de Club Magic Life hotels staat volledig in het teken van activiteiten en entertainment voor alle leeftijden. Het verblijf bij een van de resorts is op basis van een all inclusive formule waarbij u niets tekort komt.

De Club Magic Life hotels zullen er alles aan doen om u en uw kinderen te allen tijde van vermaak te voorzien. Zo beschikken ze voor kinderen over een omvangrijk programma dat zes dagen per week verzorgd wordt. De kinderen worden hierbij onderverdeeld in verschillende leeftijdsgroepen waarbij voor elke groep een ander programma is samengesteld. Zo worden kinderen tussen de 3 en 6 meegenomen op een heuse piraten schatzoektocht of doen ze mee aan de mini olympische spelen. Ook tieners kunnen zich melden bij de animatie. Zij zullen meegenomen worden naar het fitnesscentrum of onder andere de mogelijkheid hebben om te leren hip-hop dansen.

Volwassen die van sporten houden zijn bij Club Magic Life aan het juiste adres. De hotels bieden de mogelijkheid tot vele sporten. Enkele sporten uit het aanbod: waterpolo, voetbal, boogschieten, tennis en fitness. Ook nieuwere en minder bekende sporten als nordic walking, zumba, pilates en yoga worden verzorgd. Wedstrijden worden wekelijks gehouden, zodat u kunt laten zien wat u geleerd of verbeterd heeft. Aan het strand kunt u bij de meeste hotels ook nog eens diverse watersporten beoefenen. Duiken, zeilen, waterskiën en windsurfen zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden, de minimumleeftijd hiervoor is 12 jaar. Belangrijk om te weten voor de andere sporten, veel toernooien en sporten als fitness zijn pas toegestaan voor kinderen vanaf 16 jaar.

Naast al deze sportfaciliteiten biedt het hotel ook nog zeer veel vermaak in de vorm van avondshows en feesten. Zo worden er meerdere avonden per week karaokeavonden, poolparties, beachparties of schuimparties georganiseerd. Daarnaast kunt u meerdere avonden per week genieten van live muziek en is de disco geopend om nog even los te gaan op de dansvloer. Ook zal er één keer in de week een ‘Oktoberfest’ georganiseerd worden, dus vergeet uw lederhosen niet in te pakken.

Club Magic Life beschikt over een alomvattende vakantieformule die garant staat voor een heerlijke vakantie waarna u nooit meer iets anders wilt. Ontdek het aankomende zomer zelf in één van de hotels!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv