Een fantastische super last minute vakantie naar Kreta

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en ligt ten zuiden van Griekenland. Het eiland wordt ieder jaar veelvuldig bezocht door Nederlandse vakantiegangers en is wonderschoon. Kreta heeft veel gezichten, zo kun je er heerlijk zonnen op een van de stranden of loungen bij het zwembad van een resort. Of de prachtige natuur van het eiland opzoeken, zo heb je mooie baaien waar je kunt genieten van prachtige rotsen en stranden.

Last minutes naar Kreta
Voor een reis naar Griekenland heb je geen visum nodig, hierdoor kun je vandaag boeken en morgen nog weg! Last minutes naar Kreta zijn al te boeken vanaf 299,-, inclusief vlucht en verblijf.

Er zijn een groot aantal reisorganisaties die super last minute vakanties aanbieden naar Kreta. Denk hierbij aan reisorganisaties zoals Kras, Super-Lastminute.nl, Arke, De Jong Intra en Tjingo. Wij raden je aan om de verschillende last minutes goed te vergelijken, zo kun je tientallen tot honderden euro’s besparen op de reissom!

Uitgaan in Kreta: Chersonissos
Kreta is ook voor jongeren zeer geschikt, met in het speciaal de plaats Chersonissos. Hier vind je tientallen kroegen en discotheken waar veel Nederlandse jongeren komen. Ook worden er gave feesten georganiseerd op starbeach, hier komen regelmatig grote Europese DJ’s draaien.

Ben je uitgefeest? Dan kun je overdag in starbeach loungen of gewoon genieten van de zon op het strand. Het aantal feestende jongeren op Chersonissos is de afgelopen jaren flink toegenomen door het televisieprogramma ‘Oh Oh Cherso’.

Waarom last minute?
Super last minute vakanties zijn beduidend goedkoper dan normale vakanties. Reisorganisaties hebben in veel gevallen vaak plekken over in een hotel of vliegtuig die zij graag op het laatste moment toch nog willen verkopen, daardoor worden de reizen voor extra goedkoop aangeboden. Zo is de kans groter dat de reisorganisaties toch nog iets verdienen aan de plekken die zij anders niet hadden verkocht.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv