Een romantische zonvakantie in Griekenland

Griekenland is een fantastische optie voor een romantische vakantie. Het is dichtbij en goedkoop te bereiken. De prachtige blauwe luchten gecombineerd met rustig water zijn de perfecte romantische setting. Als dit niet genoeg is, zijn hier vijf extra redenen waarom Griekenland de ideale romantische vakantie bestemming is.

Het eten

Er is iets romantisch over eten. Proef van de mediterrane gastronomische flair en krijg inspiratie voor een aantal nieuwe gerechten om thuis te proberen. Verwen elkaar met geweldige Griekse gerechten.

Het klimaat

De gemiddelde temperatuur varieert van 21 ° tot 28 º C in de zomer maanden, met minder dan een centimeter regen van mei tot september. In de maanden is er geen wolkje aan de lucht, dus je kunt tijd maken voor elkaar, onder die prachtige eindeloze blauwe luchten.

De afwisseling

Liefhebbers kunnen een wandeling maken door de straten van de stad Rhodos, hand in hand in dit charmante kleine oude ommuurde stadje, of genieten van de zon samen op kustlijn van het eiland. Voor wat meer ontspanning is er Zakynthos, een eiland met een hele reeks van zandstranden en onweerstaanbaar blauw water.

De geschiedenis

Van de mythologische figuren van Aphrodite en Eros, de geboorte van de Olympische Spelen, om de denkers die gevormd hebben gedacht, het universele gevoel van liefde bestaat in Griekenland sinds vroege tijden. Of het nu is voor het leven, voor de sport of voor de liefde zelf! Dan is er de prachtige acropolis in Lindos op Rhodos, dat uitkijkt over de prachtige baai. Geliefden zullen niet in staat om weerstand te bieden tegen het delen van een kus, het romantische uitzicht hier smeekt er om.

Het Avontuur

Actie en avontuur zijn iets van een Griekse specialiteit. Men kan bergen beklimmen, wandelen, uitgaan in clubs tot de zon onder gaat, zeilen, duiken en zelfs skiën. Als je het iets rustiger wilt, in Griekenland kan je ook wijnproeven, mediteren, zwemmen, musea bezoeken of ​​gewoon lekker luieren op een strand. dit prachtige eiland paradijs, biedt een perfecte reis voor ieder verliefd koppel.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv