Het ongekende uitgaansleven op Kreta

Kreta

Kreta is al een lange tijd het vakantieparadijs in Griekenland voor vele toeristen. De bekendste plek is Chersonissos met het beruchte nachtleven. Ook het naastgelegen Malia wordt alsmaar bekender onder toeristen die er komen om volop feest te vieren. Voordat jij op vakantie gaat naar een van deze bestemmingen is het goed om op de hoogte te zijn van de leukste plekken en de plekken die het beste bij jou passen. Een overzicht van alle uitgaansgelegenheden vind je op VakantiesKreta.nl. Hieronder geven we hier meer informatie over.

Stappen in Chersonissos, Malia en nog veel meer!

Een vakantie naar Kreta verzekert je van een onvergetelijke uitgaanstijd, waarbij je de volgende dag lekker kunt bijkomen op het strand. Chersonissos is de bekendste plek om uit te gaan met Star Beach als bekendste plek. Star Beach wordt veel bezocht door jongeren die van de feesten in de waterparken willen genieten. Bij Star Beach zijn er gedurende de zomerperiode dag en nacht feesten te vinden. Andere bekende uitgaansgelegenheden in Chersonissos zijn Bio Bio Club, Cameo Club en Havana Club. Over een ding hoef jij je geen zorgen te maken en dat is dat je er niet genoeg uit kunt gaan.

Malia is het andere gedeelte waar veel mensen heengaan om op stap te gaan. Malia ligt direct tegen Chersonissos aan, waardoor je van de ene plek ook zo in de andere bestemming bent. Voor veel mensen een reden om op vakantie te gaan naar Malia, want het is er nog altijd rustiger dan in Chersonissos. Nog niet bekend met Mali? Lees hier de reviews over deze vakantiebestemming. Enkele populaire plekken waar toeristen graag komen zijn Apollo Club, Candy Club, Banana Club of The Factory.

Overige plaatsen om uit te gaan

Hoewel de bovenstaande bestemmingen het populairst zijn als het gaan om het uitgaan zijn er nog meer plekken te vinden waar je geslaagd op stap gaat. Chania in het noordwesten van het eiland is erg bekend. Chania staat bekende om de Venetiaanse haven, maar er zijn ook veel gezellige restaurants, bars en zelfs een aantal clubs te vinden. Chania is dan ook een bestemming die geschikt is voor stellen of mensen die een rustigere manier willen, maar toch ook de uitgaansmogelijkheden willen hebben.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv