Lastminute reizen en kortingen

Een goede lastminute vinden en boeken is nog niet zo eenvoudig in het oerwoud van reisaanbieders die allemaal adverteren met de scherpste prijzen. Lastminute-blog.nl helpt je bij het vinden van perfecte lastminutes met grote kortingen, al dan niet met behulp van een kortingscode. We bekijken hiervoor dagelijks het reisaanbod van de grootste Nederlandse aanbieders zoals Sunweb, Corendon, Kras, Arke en Fox en geven de totaalprijs weer inclusief extra kosten zoals boekingskosten en reserveringskosten. Zo weet je vooraf precies wat een lastminute gaat kosten.

Handige lastminute tips

Het allergoedkoopst zijn de echte lastminutes, dus reizen waarbij het vertrek minder dan een week vanaf de datum van vandaag ligt. Reden hiervoor is dat reisaanbieders vaak grote aantallen inkopen bij hotels en vliegmaatschappijen. Op het moment dat duidelijk is dat een bepaalde vlucht of hotel niet vol komt, zullen ze de prijzen hiervoor stevig laten zoeken. Zo kun je vaak al tegen kostprijs op vakantie, als je het geduld hebt om te wachten en niet heel specifiek naar een bepaald hotel of bepaalde bestemming wilt.

Voordat je op zoek gaat naar een lastminute aanbieding raden we je aan de volgende dingen te bedenken:

  • Heb je een voorkeur voor een bepaalde bestemming? Zo ja, probeer dan snel te selecteren op bestemming. Zo niet, houd dan je opties juist breed en zoek vooral op prijs.
  • Ga niet per se voor de goedkoopste lastminute. Bij lastminute-blog.nl kiezen we vaak niet voor de allergoedkoopste last-minute, maar vooral voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Je hebt er immers niks aan om heel goedkoop op vakantie te gaan, om vervolgens drie hoog achter weggestopt te zitten in een uitgestorven resort uit de jaren ’60. We letten dus altijd goed op de kwaliteit van het aanbod. Een degelijk of goed hotel is toch een belangrijk onderdeel van het vakantieplezier.
  • Bekijk hoe warm het is op locatie in de periode dat je op vakantie wil. Heel veel bestemmingen hebben het hele jaar door een aangename temperatuur, maar zeker in de wintermaanden is het verstandig even goed te kijken hoe warm het ter plaatse is en of alle faciliteiten wel beschikbaar zijn. Veel grote resorts zijn buiten het hoogseizoen beperkt geopend, wat betekent dat bars en zwembaden vaak deels gesloten zijn. Dit is wel terug te vinden in een vaak zeer lage prijs.
  • Lees ervaringen van anderen, maar laat je er niet te veel door leiden. Lees gerust ervaringen van anderen, maar houd er rekening mee dat er altijd recensies zijn van mensen die niet snel tevreden zijn. Lees recensies dus altijd met een korreltje zout en bepaal zelf of een opmerking terecht is of niet.
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv